Fundacja edukacyjno-sportowa w partnerstwie z Šalčininkų rajono savivaldybės kultūros centras i FUNDACIÓ PRIVADA CENTRE I ENERGIA realizują projekt
„Europejski Inkubator Kulinarny. Dziedzictwo kulinarne, które łączy, inspiruje i rozwija.”
Celem projektu jest stworzenie innowacyjnej oferty warsztatowej rozwijającej kompetencje osób dorosłych, seniorów i osób pracujących z nimi, w zakresie szkoleń z kompetencji kluczowych, umiejętności miękkich, cyfrowych, tworzenia treści, informacji, umiejętności społecznych i przedsiębiorczych. A także wypracowanie innowacyjnego zbioru/kolażu przepisów uniwersalnych, będących efektem połączenia smaków różnych krajów i doświadczenia partnerów, dzięki któremu powstaną unikatowe, zdrowe kompozycje smakowe, wychodzące poza ramy krajów.
Chcecie więcej szczegółów, to wejdźcie tutaj 👇👇👇
Strona główna
oraz tutaj 👇👇👇